Expositie Beeldgedichten

 

Kunst collectief 2112 gaat poezie experiment aan met Taalwerkplaats

Kunstcollectief 2112 exposeert vanaf 14 november tot aan in “De Taalwerkplaats” in Nieuw Amsterdam” met 6 kunstwerken geinspireerd op het thema van Nationale gedichtendag “Muziek” op 31 januari 2013. Een uitdaging aan ieder om een gedicht te maken  geinspireerd op een van de kunstwerken. Een jury met daarin de betreffende kunstenaar gaat op zoek naar best passenede en het meest originele gedicht.Aan deze wedstrijd zijn prijzen verbonden. Iedere kunstenaar stelt een prijs beschikbaar die varieert van een workshop tot het beschikbaarstellen van een kunstwerk. Op deze wijze hoopt het collectief 2112 kunst dichtbij mensen te brengen door met kunst kunst te maken.De verdere reglementen zijn te vinden op www.taalwerkplaatsdrenthe.nl en www.kunstcollectief2112.nl